Homepage, Παρουσιάσεις

ΜΗ ΜΑΔΑΣ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Μαργαρίτα Τζιμίκα & Μαργαρίτα Τσιουμάκα – the Margots

Ποια είναι η ιστορία του brand;

Η ιστορία του brand είναι δύο Μαργαρίτες που έπεσαν υπερβολικά πολλές φορές η μία πάνω στην άλλη για να μην κάνουν μαζί επιχείρηση. Στην αρχή στην ίδια σχολή, μετά στο ίδιο χόμπι αργυροχρυσοχοΐας και μετά στην ίδια γειτονιά. Το όνομα του brand ήταν μονόδρομος.

Πώς είναι το παρόν για το brand;

Στο παρόν μας, υπάρχουν δύο καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, ένα στη Σβώλου και ένα στην Ιουστινιανού όπου είναι και το εργαστήρι μας. Και ένα eshop για να φτάνουμε και σε άλλες γωνιές του κόσμου. Έχουμε πιστούς πελάτες αλλά και καινούργιους που χαζεύουν με τις ώρες τις βιτρίνες μας. Τα κοσμήματά μας είναι αποκλειστικά ασημένια και χρυσά, με αδιαπραγμάτευτη την ποιότητα και την κομψότητα. Όσο για την καθημερινότητά μας, αυτή έχει πολλή δημιουργικότητα, μπόλικο ενθουσιασμό και μια καλή ποσότητα πόνου μέσης.

Ποια είναι τα σχέδια και τα όνειρά σας για το μέλλον;

Η αλήθεια είναι πως το παίρνουμε μέρα με τη μέρα το πράγμα και κάπως έτσι έχουν περάσει πολλά χρόνια κι εμείς συνεχίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό. Κρυφή μας επιθυμία είναι να βάλει τα κοσμήματά μας η Julia Roberts. Όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο!

εικόνες

Οι φωτογράφοι: Γιάννης Φράγγος, Μαρία Καρδασιλάρη, Αλεξάνδρα Διονά
Σε ρόλο μοντέλου η ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση
Content creator: Άγγελος Κάλφας

στοιχεία επικοινωνίας

eshop: www.mimadastimargarita.gr
insta: @mimadastimargarita
physical stores: Αλ.Σβώλου 18, Θεσσαλονίκη, 2310220002 – Ιουστινιανού 5, Θεσσαλονίκη, 2310221102

Share...